Az idei utolsó eredményközlőnk a mai a Vas Vármegyei II. osztályú labdarúgó bajnokságokból: az őszi szezon utolsó, 15. fordulóját rendezték meg a hétvégén, amely mindkét régióban remek meccseket hozott. 

Jegyzőkönyvek, tabella

Az utolsó játéknapon nem volt könnyű dolga az eddig remekül menetelő listavezetőnek. Hiába vezettek már 3 góllal is, végül nem sokon múlott a szelesteiek pontszerzése. Ellentétes félidőket hozott az Uraiújfalu és a Gencsapáti derbije, az első 45 percben a hazaiak két gólos előnyre tettek szert, ám a második etap a vendégek nagy feltámadását hozta, akik végül 3 ponttal térhettek haza. Egy gól döntött Kőszegen, ahol a helyi gárda alulmaradt a Sével szemben. Ugyancsak egy gólos különbséggel bizonyult jobbnak az Alsóújlak a Pecölnél. A Kemenesmagasi Merseváton, a Kemenesalja pedig Bozsokon szerezte meg a győzelmet, míg a Spari Répcelakon szomorította a hazai drukkereket.

Jegyzőkönyvek, tabella

Sály mesterhármasa ellenére nagyon simán kikapott az Őriszentpéter a Bajánsenyétől, igaz a két csapat teljesen más célokért küzd a bajnokságban. Két góllal vezetett a szünetben, ám mégis pont nélkül maradt a Tanakajd Jákon. A hazaiak óriási tempót diktáltak a második etapban. Szintén hazai siker született Felsőcsatárban és Szentpéterfán is, valamint a listavezető Újperint is otthon tartotta a 3 pontot.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!