Véget ért az őszi szezon (a két előrehozott tavaszi fordulóval) az NB III-as labdarúgó bajnokság Észak-Nyugati csoportjában szereplő Szombathelyi MÁV Haladás VSE számára, akik a 17. játéknapon a bajnokesélyes Veszprémmel mérték össze erejüket. 

A találkozó végül a papírformának megfelelően alakult, bár az első játékrészt követően még döntetlennel fordultak pihenőre a felek.

Egy szombathelyi helyzetet a mérkőzés elején meg is örökítettünk.

A második etapban aztán érvényesítette erőfölényét a Veszprém, így vereséggel zárult a vasiak számára az őszi pontvadászat. Rá is fér a pihenés a fiatal együttesre, hisz a remek szezonkezdetet követően nem szerepelt túl fényesen a gárda, az első 5 játéknapon 3 alkalommal hagyták el győztesen a játékteret, míg az ezt követő 12 fordulóban csupán egyszer sikerült nyerniük.

Szenczi Imre ezúttal is készségesen állt rendelkezésünkre és értékelte a 2023-as év utolsó bajnokiját.

Az első félidőben a Veszprém dominált, több helyzetük volt. A szerencsének köszönhetően lett egyenlő a félidő. Sokkal több lehetősége volt a vendégcsapatnak. A második játékrész már kiegyenlítettebb volt, de a pontszerzés így is a bravúr kategóriába tartozott volna. A mellékzöngékről nem tudok többet mondani, mint hetekkel ezelőtt. De, hangsúlyozom, nem más miatt kaptunk ki, mint azért mert nem volt játékunk. Persze, két más célért játszik a két csapat. De erről és az NB III-as szerepléseinkről, annak körülményeiről, ha kíváncsi a közvélemény, állok, állunk mindenki rendelkezésére. Készen állok az ősz értékelésére. Ma, egyetlen pozitívum volt, hogy vége ennek az erőltetett menetnek, amit lassan, januártól tolunk pihenő nélkül. Ez nem felmentés a gyerekeknek, hanem tény – fogalmazott a HVSE vezetőedzője.

Az NB III-as pontvadászat március elején folytatódik a vasiak számára, akkor a 18. fordulóban majd a Kelen SC-nél vendégeskednek.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!