Kiváló játékkal rukkolt ki a Haladás VSE élvonalbeli futsal együttese, amely hazai pályán folytatta szereplését. A Veszprém elleni rangadón végig kontrentrálan védekezett a vasi alakulat és veszélyes támadásokat vezettek. A kapu előtt is pontosak voltak, így Dróth Zoltánék magabiztos 5-0-ás győzelmet arattak a közvetlen rivális ellen, így már kilenc pontos az előnye a listavezetőnek.

Ráadásul az alapszakasz megnyerése is már karnyújtásnyira van a Haladás csapatának, amely 48 ponttal áll az első helyen és csak öt találkozót játszanak február közepéig. Az elkövetkezendő hét viszont elég megterhelő lesz, hiszen öt nap alatt háromszor lépnek pályára. Hétfőn az Aramis ellen, a Pest megyeiek pedig esélyesek a felsőházbe kerülésre, ezért győzelemre fognak játszani.

A vasi alakulat számára is tartogat kihívást az összecsapás, hiszen a budaörsiek az elmúlt hetek során a DEAC, a Magyar Futsal Akadémia és a Nyírbátor skalpját is begyűjtötték. Két ponttal vannak a felsőházat érő hatodik helytől, amelyre reálisan négy gárda is jogosan pályázik. A szombathelyiek számára pedig az is motiváló erő lehet, hogy szeptember 29-e óta veretlenek az NB I-es pontvadászatban.

Aramis SE – Haladás VSE
2023. január 15. (hétfő) – 19:35
Budaörs, Aramis Futsal Csarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!