Nem panaszkodhatnak a szombathelyi futsal szurkolók, hiszen kedvenceik remekelnek az 2023/2024-es idény során. A Magyar Kupában sikerült továbbjutnia Felpie Conde alakulatának a Dunakeszi ellen, míg a bajnokságban nemcsak látványos játékkal rukkol ki hétről-hétre, hanem eredményességben is megmutatkozik mindez. A rövid téli pihenőt követően is folytatódott a menetelés.

Ennek is köszönhető, hogy már-már utcahossz előnnyel vezeti az NB I-es pontvadászatot a Haladás. A nemzetközi kupaporondon való szereplés miatt halasztani kellett a MVFC-Berettyóújfalu elleni összecsapást. Ezt a rangadót szerda este pótolják a csapatok, amelynek a Haladás Sportkomplexum ad otthont. Minden tekintetben izgalmas találkozónak ígérkezik a rangadó.

A Berettyóújfalu váltotta le a Rába ETO csapatát az egyeduralkodó trónjáról, majd a Mezei Villt a Hali. Ugyanakkor az elmúlt évek során Magyar Kupa és NB I-es döntőben megannyiszor találkozott ez a két együttes, amelyen mindig kiegyenlített, szoros mérkőzés kerekedett. Szerda este az alapszakasz első helyére pályázó Berettyónak lesz nehezebb dolga…

Haladás VSE – MVFC-Berettyóújfalu
2024. január 17. (szerda) – 18:30
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!