Népszerű kezdeményezésnak idnult a Jégpályák Éjszakája, amely gyorsan a téli sportok kedvelőinek rendezvénye lett. 2024-ben már a Trend Optka Jégcsarnok – a Szombathelyi Pingvinek otthonaként funkcionáló létesítmény – is csatlakozott a programsorozathoz. Az egész napos rendezvénynek kínálatában a közönségkorcsolyázás és a bajnoki jégkorong mérkőzés is megtalálható volt.

Kétségtelen, hogy a leginkább várt esemény az a 20 órától startoló program volt. Este 8 és éjfél között ugyanis színes kavalkád várta a kicsiket és nagyokat. Ennek megfelelően a szervezők igyekeztek úgy összeállítani a feladatokat, hogy senki ne menjen haza élmények nélkül. A bátrabbak az akadálypályát is teljesíthették vagy ismerkedhettek a korcsolyasport alapjaival.

Ebben miniatűr pingvin figurák is segítették a kicsiket. A bátrabbak pedig végigmehettek a három állomásos feladatokon, ahol a jégkorongról, a curlingről és az ügyességükről is számot kellett adni a résztvevőknek. Ráadásul egy kvízteszt is várt rájuk, de nem mentek haza üres kézzel azok, akik kiállták a próbákat. Értékes ajándékok kereték ugyanis a gazdáikat.

Hogy azok se unatkozzanak, akik csak korcsolyázni érkeztek az éjszakai rendezvényre, arról Dj Marcello gondoskodott. A tehetséges ifjú lemezlovás jobbnál jobb slágerekkel szórakoztatta a kilátogatókat. A Jégpályák Éjszakájának ékköve 10 óra után következett: igazi, hamisítatlan jégdiszkó, amely keretbe foglalta az egis napos rendezvényt.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!