A hazaiak 7 győzelem melélett 10 vereséget jegyeztek eddig a bajnoki pontvadászatban, ezzel a tabella 10. helyén tanyáznak, igaz, ugyanezzel a mérleggel a Kaposvár és a Körmend is megelőzi az Atomerőmű csapatát, a Pécs pedig a 11. helyen áll.

Az ASE Paks otthon 50%-os teljesítményt tud felmutatni, 4 győzelmet ért el és ugyanennyi vereséget szenvedett el, úgy, hogy az utolsó 4 pályaválasztóként lejátszott meccsüket megnyerték. Saját termükben 79,8 pontot átlagolnak.

Kassim Nicholson a Paks legjobb dobójátékosa. A szezon közben érkezett légiós eddig 11 mecsen lépett parkettre, átlagban 19 pontot szerzett.

A listavezető Falco jó formában és az Alba felett aratott nagyon sima negyeddöntős kupasiker után még jobb hangulatban várja a paksi fellépést.

Matt Tiby szerint felkészülten várja a bajnokcsapat a paksi fellépést.

Milos Konakov szerint nemcsak a Falco, a Paks is jó formában várja a mai meccset.

Az új edző és az új igazolások lendületet adtak a hazaiaknak, hiszen az utolsó 8 meccsükből 6 alkalommal is győztesen jöttek le a pályáról. Természetesen mi is jó formát mutatunk, szeretnénk folytatni jó sorozatunkat és Paksról is győzelemmel akarunk hazatérni – fogalmazott Milos Konakov.

 

Az ASE Paks – Falco meccsen 18 órakor dobják fel a labdát. 

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!