A közelmúltban lejátszotta első edzőmérkőzését a Vas Vármegyei I. osztályú labdarúgó bajnokság rajtjára készülő Szentgotthárd VSE gárdája is.

A bajnokság folytatását az 5. helyről várják a gotthárdiak, akik kimondottan jól teljesítettek az ősz során. Mondhatni, hogy a bajnokság egyik meglepetéscsapatává léptek elő.

Nem kezdődött pedig számukra kellemesen a szezon, hisz az első 5 fordulóban találkoztak a – mint később kiderült – éllovasok közül kettővel is, de alulmaradtak a Celldömölk otthonában is.

Az első 6 játéknapon csupán 4 pontot szereztek, ám ebben benne van a Sárvár elleni pontszerzés, valamint a listavezető ellen is csupán 1 góllal maradtak alul.

A számok alapján várható volt, hogy a folytatás fényes jövőt hozhat a Szentgotthárd számára. Az ezt követő 9 fordulóban csupán egyetlen egyszer kaptak ki, hatszor pedig győztesen hagyták el a játékteret.

A dobogó távolinak tűnhet, hisz a Vép 9 ponttal előzi meg őket, de minden bizonnyal ez is ott szerepelhet az együttes távlati céljai között.

Első edzőmérkőzésüket az NB III. Észak-Nyugati csoportjában szereplő Szombathelyi MÁV Haladás VSE ellen vívták meg, és bár 2:0-ra a zöld-fehérek diadalmaskodtak, szégyenkezni nincs oka a Szentgotthárdnak.

TABELLA

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!