A Vas Vármegyei II. osztályú labdarúgó bajnokságokban is útjára indult a labda, a tavaszi idény pedig nem is kezdődhetett volna izgalmasabban, hisz mindkét régióban rendeztek rangadókat! 

Jegyzőkönyvek, tabella

Közel állt a pontszerzéshez a sereghajtó Mersevát együttese, de hiába szerezték meg a vezetést bő 1 óra játék után, a Spari hamar egyenlíteni tudott, majd a győztes találatot is megszerezte. Nehezen megszerzett előnyét a Répcelak sem tudta megtartani a Bobával szemben, de végül 1 pontot otthon tudott tartani a Répce-parti alakulat. A játéknap rangadójának egyértelműen a listavezető Lukácsháza és a második helyen álló Gérce ütközete bizonyult. A hazaiak nagyon korán vezetést szereztek, ám végül a vendégek magabiztos győzelmet arattak, 2 pontra megközelítve ezzel az éllovast. A hamisítatlan rangadói hangulathoz 1-1 piros lappal is hozzájárultak a felek. Gólzáporos sikerrel indította a tavaszt a Kőszeg gárdája, míg a Gencsapáti kisebb meglepetésre csupán 1 pontot tudott begyűjteni Szelestén, hiába játszott több, mint egy félidőt emberelőnybe. Fordulatos meccset és hazai sikert hozott az Uraiújfalu – Alsóújlak derbi, míg a Bozsok és a Pecöl magabiztosan tartotta otthon a 3 pontot a hétvégén.

Jegyzőkönyvek, tabella

Egy gól döntött Egyházasrádócon, ahol a Nárait látta vendégül a hazai alakulat. Ugyancsak egy góllal bizonyult jobbnak ellenfelénél az Ikervár és a Bajánsenye is, előbbi Őriszentpéteren nyert alsóházi rangadót, míg a Bajánsenye Jákról hozta el a bajnoki pontokat a vártnál nehezebben. Hasonlóan az északi régióhoz, itt is 4:2-es eredményt hozott a forduló rangadója, de itt végül a hazai pályán játszó Körmend együttese örülhetett a végén, míg a rumiak emberhátrányban, csalódottan fejezték be az összecsapást. Nem akarja a véletlenre bízni a bajnoki aranyérem sorsát tavasszal sem a listavezető, ennek megfelelően gálázva indították 2024-et az újperintiek.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!