A hétvége során a Balatonfüred otthonába látogatott az NB III-as labdarúgó bajnokság Észak-Nyugati csoportjában szereplő Szombathelyi MÁV Haladás VSE együttese, végül pedig 1 gólos vereséggel térhettek haza. 

A tabellán elfoglalt helyezések alapján ki-ki meccsre lehetett számítani, a találkozó pedig kiegyenlített mederben zajlott, egészen addig míg közeledve az első félóra végéhez büntetőhöz nem jutott a hazai csapat. A szombathelyiek hevesen reklamáltak, érzésük szerint inkább a füredi támadó érdemelt volna sárgát színészi alakításáért.

A labda végül a hálóban kötött ki, a félidőig pedig igazán sok említésre méltó esemény nem is történt. A folytatásban mindent egy lapra feltéve igyekeztek az egyenlítésért Szenczi Imre fiai, de végül nem sikerült a kapuba találniuk, így csalódottan utazhattak haza a találkozót követően.

Szerencsére a közvetlen riválisok számára sem alakult túl fényesen a hétvége: az ETO Akadémia Budaörsön, a Kelen SC pedig Bicskén szenvedett vereséget, de így sem rózsás a zöld-fehérek helyzete.

TABELLA

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!