Délután 16 órától 3 pályán két kategóriában 4 csapat is salakra lépett – tájékoztatta honlapunkat Palotai Zoltán versenyigazgató.

A “Nyílt” kategóriában simának tűnő 3:0-as siker született: a “Bonus Shop” együttese jóvoltából, pedig a szinglik nagyon kiegyesúlyozottak voltak, a Bonus Shop csapatát képviselő Molnár Bálint nagy csatában 6:4, 7:5 arányban múlta felül a Vasvár Tenisz Team színeiben versenyző Kovács Viktort, hasonlóan szoros meccsen a  masik szingli is Bonus Shop sikert hozott, ott Sáfrány Ákos nyert Szilvágyi Zsolt ellen 6:3, 7:5 arányban.

Tulajdonképpen ezzel el is dőlt a bajnoki összecsapás, de a párost is behúzta a Catomio János/Molnár Bálint duó (Ők a Hubay Balázs/Kovács Viktor párost győzték le), így a végetedmény: Bonus Shop-Vsavár Tenisz Team 3:0.

Ezúton is jobbulást kívánunk a Vasvár Tenisz Team oszlopos, “első táblás” játékosànak, Tüskés Györgynek, aki a merkőzés napján került kórházba és ezért kénytelen volt kihagyni a meccset.

A korosztályos “+50” kategóriában szorosabb volt az eredmény, itt az “NLG”-ből Dobos Csaba Kozmor Géza ellen, míg az Alpok Dent csapatából Schütz Péter Bilics Lászlóval szemben húzta be a szinglit. A páros döntött, ahol a Dr. Birosz Béla/ Polyák Kálmán duó legyőzte a Kozmor Géza/Schütz Péter alkotta “Alpok Dent” duót, kialakítva a végeredményt.

“NLG”- “Alpok Dent” 2:1

Folytatás április 26-án, pénteken!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!