A Vas Vármegyei II. osztályú labdarúgó bajnokságokban is lezajlott egy játéknap a hétvége során, ahol nem lehetett panasz a góltermésre, valósággal potyogtak a találatok mindkét régióban! 

Jegyzőkönyvek, tabella

Gólzáporos meccset hozott a Gyöngyöshermán – Rum derbi, míg Náraiban 10 gólon osztoztak meg a csapatok. Két döntetlen után újra nyerni tudott a listavezető Újperint együttese. Fordulatos meccsekből sem volt hiány: a Felsőcsatár sokáig vezetett az ezüstéremre hajtó Bajánsenye otthonában, de végül pont nélkül maradt, míg Tanakajdon is ide-oda pattogott a labda, ebből a vendég Rábatótfalu jött ki jobban.

Jegyzőkönyvek, tabella

Hátrányból felállva nyerte meg a játéknap rangadóját a Lukácsháza a Pecöl otthonában, a Gérce pedig Kemenesalján tudta begyűjteni a 3 pontot, így az aranyérem sorsa továbbra is nyitott az északi régióban, a pecöliek hátránya azonban 4 pontosra nőtt az éllovassal szemben. Szoros meccsen maradt alul Alsóújlakon a Répcelak alakulata, a sereghajtó Mersevát pedig Gencsapátiban futott bele egy nagy verésbe. Kétgólos hátrányból állt fel a Bozsok Uraiújfaluban, a pontot érő találatot a 96. percben sikerült bevinnie a vendégeknek.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!