A Vas Vármegyei III. osztályú labdarúgó bajnokságokban is zajlanak az események, fussuk is át a hétvégi eredményeket, mert bizony akadtak meglepetések! 

Jegyzőkönyvek, tabella

Gólzáporos meccsen ikszelt egymással az Ostffyasszonyfa és a Rábasömjén együttese, a Jánosháza pedig játék nélkül lett bajnok, mivel a Vasszécseny betegségekre hivatkozva nem tudott kiállni a találkozóra. Idegenben győzött és zárkózott közelebb a Szergény együtteséhez a Bő alakulata, a Nemeskocs pedig magabiztosan tartotta otthon a bajnoki pontokat a Sótony ellen.

Jegyzőkönyvek, tabella

Döntetlennel zárult az első és a második helyezett rangadója, így továbbra is a Szentgotthárd áll jobban és vezeti a tabellát. Nem csupán az aranyért zajlik nagy csata, a Kondorfa, a Magyarlak és a Nagyrákos is harcban áll a bronzért, ennek megfelelően nem is hibáztak a hétvégén. Alsóházi rangadót nyert a Rönök hazai pályán, a Gasztony pedig magabiztos sikert aratott az Egyházashóllos ellen.

Jegyzőkönyvek, tabella

A játéknap legnagyobb meglepetését egyértelműen a Gyöngyösfalu szállította a harmadosztályban. A zsinórban harmadik vereségét elszenvedő Kőszegfalva ezzel végleg kiszállt az aranyért folytatott csatából. Fordulatos meccset hozott a Perenye toronyi vendégjátéka, a vendég sikert hozó találkozóról fotókat is hoztunk.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!