Nincs is jobb egy ünnepi hétvégénél! Talán csak az számít még különlegesebbnek, ha egyszerre két szombathelyi sportegyesület bajnoki fináléban érdekelt. Ahogy a kosárlabdában a Falco csapata, úgy a futsalban a Haladás gárdája is címvédőként vághatott neki az élvonalbeli pontvadászat döntő mérkőzés-sorozatának. A pénteken kezdődött finálé hétfőn újabb állomásához érkezik.

A szombathelyiek pályaelőnyből futhattak neki a találkozónak, azonban hiába dolgoztak ki több helyzetet, a vendégek kapusa bravúrt bravúrra halmozott és Bíró mesterhármasával 3-1-re nyertel a Haladás sportkomplexumban megrendezett összecsapáson. Hétfőn pedig már felcserélt pályaválasztóval újra egymásnak feszülnek a csapatok, motivációból pedig biztosan nem lesznek híján a főszereplők.

A ScoreGoal gárdáját fűtheti az idegenben elért siker, amelyhez ha sikerülne egy újabbat bezsebelni már csak egyetlen győzelemre lesz szükségük ahhoz, hogy megtörjék a vasi csapat sorozatát. Hasonló szemlélettel futhat neki a mérkőzésnek a Haladás is, őket inkább a győzelmi kényszer fogja hajtani. Az idegenbeli siker ugyanis azt is jelenti számukra, hogy újra náluk lesz a hazai pálya előnye.

Látva a bajnoki döntő első mérkőzését az már biztosan kijelenthető, hogy alaposan felkészültek egymásból a csapatok. Próbálták kiaknázni az apró kicsi megingásokat, ebből pedig a Kecskemét tudott profitálni. A szombathelyieknek a javításra hétfő késő este megrendezendő találkozón lesz lehetősége, amelyet a Duna World közvetít a Falco mérkőzését követően.

SG Kecskemét Futsal – Haladás VSE
2024. május 20. (hétfő) – 20:15 (Duna World)
Kecskemét, Messzi István sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!