A Vas Vármegyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban a 2023/24-es idény utolsó előtti fordulóját rendezték meg a hétvégén. A kiírás aranyérmesének kiléte már korábban eldőlt, ám a második helyért folytatott harc továbbra is nyitott, viszont a hármas csatában az egyik csapat lépéshátrányba került. 

Nehezen tudott nyerni az újonc otthonában a Király SE gárdája, ám egy késői Halmosi gólnak köszönhetően sikerült elhozniuk a 3 pontot Csákánydoroszlóból.

Hiába szerzett bravúrpontot a már biztosan aranyérmes Haladás otthonában a Sárvár együttese, az 1 pont miatt gyakorlatilag kisebb csoda kellene az utolsó fordulóban, hogy ők végezzenek a 2. helyen.

A Vép magabiztos játékkal szerzett 3 pontot a Nádasd otthonában, a hazaiak erejéből csupán a szépítésre futotta.

Valóságos gálát rendezett utolsó idénybeli hazai meccsén a Celldömölk alakulata, akik a Táplán együttesét fogadták a hétvégén.

A hajrában sikerült eldöntenie a találkozót a Söpte együttesének. Sokáig döntetlenre állt a Söpte – Körmend derbi, ám az utolsó 10 percben remekül használta ki az adódó lehetőségeit a hazai alakulat, így végül magabiztos siker lett belőle.

Ellentétes félidőket hozott a forduló egyik legjobb meccse, amelyen a Rábapaty fogadta a Szentgotthárd alakulatát. Az első játékrész egyértelműen a vendégek szájíze szerint zajlott, ám a második etapban sikerült felállnia 3 gólos hátrányból is a hazaiaknak, így a vége igazságos pontosztozkodás lett.

Megszenvedett a sereghajtó otthonában, de végül 3 ponttal sikerült hazatérnie Bükről a Szarvaskendnek.

Hazai környezetben futott bele egy csúnya verésbe a Csepreg együttese. A vasváriak nem kegyelmeztek idegenben sem.

TABELLA

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!