Három rendkívül izgalmas mérkőzést játszott eddig már a Haladás VSE és a SG Kecskemét Futsal együttese a férfi élvonalbeli bajnoki finálé során. Bár a szombathelyiek pályaelőnnyel futhattak neki a döntő sorozatának, némi meglepetésre a Bíró mesterhármasával kirukkoló Hírös városiak sikerével zárult a derbi. Így a Kecskemét volt helyzeti előnyben, amivel nem tudott élni.

A második felvonáson sérülés miatt Dróth csak másodperceket tölthetett a pályán, de társai nélküle is megoldották a feladatot és 3-1-es sikerrel egyenlítették ki a párharcot. Ha pedig egy üzlet beindul, akkor nincs megállás, mert legutóbb hazai környezetben már az ismételt pályaelőnyért lépett pályára a Hali és a kilátogató szurkolóknak nem is kellett csalatkozniuk, hiszen a párharc lesimább mérkőzésével nyertek.

Hétfőn viszont már újabb fejezet következik és csak a két főszereplő együttesen múlik, hogy milyen történet kerül a könyvekbe. Nyilván a Kecskemét szeretne ismét visszatérni Szombathelyre, ehhez viszont másodszor is le kéne győzni a címvédőt, ha ez nem sikerülne, akkor a Haladás újra megvédi elsőségét és a zöld-fehér játékosok nyakába kerül az aranyérem.

A győztesnek kőkemény 2×20 perc áll rendelkezésre, hogy bizonyítson és akaratát véghez is vigye. Újdonságokra nem, nagy csatára viszont számíthatnak a szurkolók. Úgyhogy a hétfő esti izgalmas sportcsemege már garantált…

SG Kecskemét Futsal – Haladás VSE
2024. május 27. (hétfő) – 20:00 (M4Sport)
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!