A Vas Vármegyei II. osztályú labdarúgó bajnokságok utolsó játéknapja igencsak érdekesre sikeredett, ugyanis több pályán kellett az időjárás miatt félbeszakítani a küzdelmeket. 

Jegyzőkönyvek

Az északi régióban hatalmas izgalmakra volt kilátás, ugyanis az utolsó fordulóra maradt a döntés, ám végül a Bobán aratott magabiztos sikerével a Gérce együttese lett a befutó. A Lukácsháza mérkőzése 3:0-ás vendég vezetésnél félbeszakadt Szelestén, de az ezüstérem mindenféleképpen az ő nyakukba kerül. Alsóházi rangadót nyert a Szpari, az Alsóújlak pedig a végül bronzérmes helyen végző Pecöl ellen aratott magabiztos győzelmet.

TABELLA

Jegyzőkönyvek

A déli régióban is véget értek a küzdelmek, itt már nagy kérdésekre nem kerestük a választ a zárókörben. Bajnok lett az Újperint együttese már jóval a bajnokság vége előtt, a második helyre pedig a 30. fordulóban magabiztos sikert arató Bajánsenye futott be. A bronzérmet a hétvégén szabadnapjukat töltő egyházasrádóciak nyakába akasztották. Akadtak azért izgalmas meccsek: a Szentpéterfa 8-at lőtt Ikerváron, míg a Rábatótfalu egy fordulatos meccset nyert meg Rumban.

TABELLA

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!