57. Mecsek RALLY
2024.06.14-15.
Juhász Csaba – Velezdi Eszter
Kole Media Center Kft.
Mitsubishi EVO. X.

Technikai gond miatt hamarabb felkerült a tűzállótok a fogasra, mint szerettétek volna a II. Diósgyőr ralin. Mostanra sikerült elhárítani a hibát?
– Remélem, hogy igen. Csoportkábel hiba volt a diagnózis. Kicseréltük a kábelköteget, az autó hibátlanul működik, remélem a versenyen is így lesz.

12 gyors vár rád és csinos navigátorodra. Tudtatok-e tesztelni a versenyre a micuval?
– A verseny hivatalos tesztjén fogunk tesztelni, ott fogunk különböző beállításokat kipróbálni.

Lesz-e új szakasz számotokra?
– Azt hiszem, hogy már minden gyorsaságin mentem, de az időjárás miatt kicsit mindig mások lesznek most a mecseki pályák.

Az Abaliget – Árpádtető szakasz majd 20 kilométer lesz. Milyen gumival fogjátok abszolválni és szereted-e  az ilyen hosszú szakaszokat?

– Ez majd az időjárástól függ, de száraz időben nem a legpuhább keverék lesz a nyerő.

Pénteki záró gyors lesz az Árpádtető – Camping szakasz, mindez éjszakába nyúlóan. Ha jól tudom, szeretsz éjszaka csapatni…
– Igen, nagyon szeretem az éjszakai versenyzést, új lámpasorunk van. Reményeim szerint, ezzel a szettel még jobb élmény lesz.

143 versenykilométer az sok vagy kevés a két napra Magyarországon?
– Teljesen normális az időbeosztás és a versenytáv is. Szerintem rendben van.

A Mitropa Rally Cup bajnokságba neveztetek.  Ott hogy szeretnétek szerepelni?
– Dobogóra akarunk állni a Mitropa Clubban, ha szerencsénk is lesz, akkor sikerülni is fog.

Együttműködő partnereink: NR Szoftver Kft., Extrem Line Kft., P.O.P. Kft., ML-Log Kft., Mihidra Kft., JB Controll Kft., Vidia Csavar, Volvid Zrt., Cső-Kötő Kft., LEL Kft., Hun-Therm Kft., Érdi Rally Team Kft., DR. Lan. Eu, www.lanexpert.hu, Artifex J+J Kft, TT Sped Kft., Lubland Kft, Green Goes Kft., FEEL-it Bt, GTT-Logistic Solution Kft., BB-Logistic Solution Kft., LetMeSolvelt Kft., Robinwork Kft., Choco-Milk Kft., Az“Infovárosok.hu hírportál hálózat”.

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!