Pénteken megkezdődött a labdarúgó futball Európa-bajnokság, amely felpezsdíti valamennyi szurkoló vérét. Magyarország szintén kvalifikálta magát, így zsinórban harmadik kontinensviadalára készülhet nemzeti együttesünk. Hatalmas érdeklődés volt a jegyek iránt, viszont aki lemaradt volna és nem tud utazni, annak sem kell csüggednie, hiszen a szurkolás öröme mellett nagy tömeg várja majd az érdeklődőket Szombathelyen.

Az AGORA Sportház előtti téren idén is TDK Szurkolói Ház várja a szimpatizánsokat a kiemelt mérkőzések idején. A tervek szerint a magyar válogatott valamennyi mérkőzését megtekinthetik a helyszínen. Fedett sátor, négy méteres kivetítő és kiváló hangulat várja majd a szurkolókat. Kezdésnek szombaton a magyarok Svájc elleni nyitómérkőzéssel indul majd. Szerdán Németország, míg vasárnap este Skócia ellen mérkőznek Marco Rossi fiai.

A csoportmérkőzések mellett az elődöntők és a finálét is szurkolói házban tekinthetik meg az érdeklődők. Kísérőprogramban sem lesz hiány, hiszen Varga Jenő moderátor sporthoz kötődő személyekkel fog beszélgetni, mérkőzésekkel kapcsolatosan esélyt latolgatni. Ráadásul értékes nyeremények is gazdára találnak majd. A nyitónapon Schafer András relikviája keresi új gazdáját, amelyet a találkozót követően sorsolnak ki.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!