A brazil Luis Antonio Barbosa da Silva mester, a jiu jitsu 9 danos nagymestere vezetésével 2 napon keresztül készültek 5 ország – Afganisztán, Brazília, Albánia, Ausztria és persze Magyarország – profi MMA harcosai.

A nyilvános edzésen találkoztunk a szombathelyi gála főszervezőjével, Őze Balázzsal, Ő mondta el a legfontosabb tudnivalókat.

– A megfelelő felkészülés érdekében már ezen a hétvégén edzőtáborba vonultak a szeptemberi gála résztvevői, akik a brazil mester és magyar fekete övesek, Mihályfi Ákos és Kertész Máté irányításával készültek fel az izzasztó tréningeken a várhatóan nagyon kemény ütközetekre. Azt gondolom kiváló alkalmat teremtettünk a gála jövőbeni résztvevőinek a magas szintű felkészüléshez – fogalmazott a gála főszervezője.

Mindkét napon, a délelőtti földharc-edzések után, délután már súlycsoport szerint, 3 meneten át tartó 5-5 perces küzdelmeket, este pedig komplex MMA-edzést vezényeltek a mesterek: Barbosa mester mellé bekapcsolódott Kertész Máté, az oktogon kiemelkedő magyar harcosa és Mihályfi Ákos, a jiu jitsu magyar feketeöves mestere is.

Őze Balázs nyilatkozott a szombathelyi gála előkészületeiről is, ezt is hamarosan elolvashatják oldalunkon.

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!