Három lejátszott mérkőzés után is veretlen a Kútház Haladás VSE, amely az élvonalbeli futsal bajnokság rájátszásában szeretné elérni a döntőt érő első helyet a B-csoportban. Ehhez eddig a legjobb úton járnak Horváth Péterék, hiszen a Nyírgyulaj otthonában elért 4-4 mellett két győzelem áll a szombathelyi együttes neve mellett.

A Veszprém elleni siker a televíziós közvetítésnek hála, az ország minden részén láthatták a sportág szerelmesei. A győzelem annak tükrében még értékesebb, hogy az alapszakasz során mindkét találkozót elveszítették a szombathelyiek. Így már csak egyetlen ponttal állnak a vasi futsalosok az éllovas Nyírgyulaj mögött. Igaz a nyírségi együttes egy találkozóval többet játszott.

Hétfő este már az ötödik fordulót rendezik, a Haladás pedig Budaörsre látogat az Aramis SE Futsal csarnokába. A házigazdát az alapszakasz során mindkétszer magabiztosan lépte le a vasi alakulat. Idegenben 6-1, míg a hazai fellépés során 5-1 arányban diadalmaskodott a szombathelyi együttes. Ehhez hasonló eredménnyel bizonyára kiegyezne Sziffer András vezetőedző is.

Aramis SE – Kútház Haladás VSE
2019. április 1. – 18:40
Budaörs, Aramis SE Futsal Csarnok