Az utolsó, a 25. forduló elmaradt mérkőzéseit pótolják szombaton a csapatok, amely nagyon sok mindenről hivatott dönteni. Az Egis Körmend ráadásul a héten már játszott egy tétmeccset Horvátországban, hiszen ott rendezték az Alpok-Adria Kupa döntőjének első felvonását. Ezúttal pedig már kulcsfontosságú bajnokit játszanak Ferencz Csabáék.

Matthias Zollner együttese Pakson lép pályára az Atomerőmű ellenfeleként. A házigazda egyre jobb formában játszik és szerdán az Alba-Fehérvárt is magabiztosan győzte le az ASE. Ráadásul Dzinc mesterrel a kispadján már játékában is erősödött a Paks, amely még számolhat. Egy esetleges győzelemmel és a többi pályán megfelelő eredmény esetén akár a felsőházba is kerülhet az Atomerőmű.

Az Egis Körmend számára is fontos lesz a szombat esti talákozó, hiszen a vasi együttes még az alapszakasz-győzelmét is bezsebelhetik. Jó formában is van a Rába-parti együttes, zsinórban hét megnyert bajnokival érkeznek az atomvárosba és amennyiben a Jászberény otthonában vereséget szenved a Szolnok, akkor az első helyről várhatja a rájátszást a piros-fekete gárda.

Atomerőmű SE – Egis Körmend
2019. április 6. – 18:00
Paks, Atomerőmű Sportegyesület Sportcsarnok