Vannak őrültek, elvakultak és hűséges szurkolók is. A határvonalakat meghúzni szinte nem is lehet, hiszen ahány ember, annyi féle. Azonban az biztos, hogy Michael Jordan legnagyobb rajongója egy dominikai férfi, aki egy nem mindennapi tettével bizonyította elköteleződését az egykori kosarasnak.

A hatszoros NBA aranyérmes, többszörös MVP címmel és megannyi válogatott győzelemmel a háta mögött már a kétezres évek elején szögre akasztotta csukáját az egykori fenomén. Mégsem érdekelte az elvakult szurkolót, aki a legendás MJ23 mezét tetováltatta magára – meglepően élethűre sikeredett!

Arról nem szólnak a tudósítások, hogy mit szólt ehhez maga az egykori kosárlabdázó, akinek még a dedikálása is felkerült a fiatalember hátára. Ezek után érdemes lenne feltenni a kérdést: hol is húzódik a határ a hűséges szurkolók és az elvakult fanatikusok között?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Un abuso para un abusador mi loco… @kon3viga.. @kon3viga.. @kon3viga.. . .. Ta #trendingtopic #trending Tatuajes echo en colaboración de estos grandes artista @chematattoo @achetattoo87 @fronttattoo en uno de los más prestigioso centro de tatuaje a nivel nacional @familytattoosd … gracias a las páginas que se tomaron un momento para hacer de este tattoo una realidad.. @santiagomatiasgarcia @alofokemusicnet @laesquinadigital @elvacilondelanba @losmocanos54 @losmocanos @nba @espacionba @jerlin_retro23 @swagger_pantera @crazyytattoos @thedoctornba @walklikeus @eluniversodelanba @jordansdaily @jumpman23 @trujillovenaber @tornicleto @elfogontv @la_kinkardachan_5 @inkterminal @dtlrlifestyle @cdn37 Trabajo realizado en . @familytattoosd . @exacta_tattoo_business . @starbritecolors . @inkjecta espero sea de su agrado. _ _ _ Para citas 809-891-3809 abiertos de lunes a sábado de 10.30am a 9pm recuerden que la cotizaciones se hacen personal. #radiantcolorsink #starbritecolors #RD #santodomingo #santodomingoeste #tattoord #caribe #tattoocaribe #Dominicana #exactaneedles #exacta_tattoo_business

FRONT FAMILY TATTOO (@fronttattoo) által megosztott bejegyzés,

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ya es un hecho que ésta colaboración ha sido más que viral 🌎, fue una motivación entre tatuador y cliente que hicieron esto realidad. Me gustó que hayan disfrutado de este trabajo, por que nosotros lo hemos disfrutado más aún… Después de 6 horas de trabajo, este fue el resultado 🏀 – Aquí están los responsables de este fenómeno de las redes: – @achetattoo87🇩🇴, @chematattoo🇻🇪y este servidor, @fronttattoo 🇩🇴 – Este fenómeno de las redes fue creado en @familytattoosd a este humilde personaje: @kon3viga 🇩🇴 – De mi parte les digo que esto se ha convertido en un récord mundial, sin duda espero que esto llegue a oídos de los @guinnessworldrecords, de mi parte se merece un puesto en ellos… Porque ya fue nombrado el Fan #1 de @jumpman23 por el rapero @common – ¡Bendiciones para todos y gracias por el apoyo constante 🙌🙌! @guinnessworldrecords

FRONT FAMILY TATTOO (@fronttattoo) által megosztott bejegyzés,