Szépen szeretné zárni az alapszakaszt a Kútház Haladás VSE, amely a 18. fordulóban az Aramis SE-t látja vendégül a Rohonci úton. Sziffer András együttese kedvező előjelekkel várhatja a hátfő esti találkozót, hiszen kettős győzelemmel ütötték ki a DEAC gárdáját a Magyar Kupa-negyeddöntőjében, így készülhet a címvédő a Final Fourra is. Azonban előtte még akad tennivaló.

A csapat támadójátékán mindenképpen dolgozni akar a szakember, hiszen a helyzetkihasználás terén mindenképp javítania kell a szombathelyieknek. Az Aramis SE elleni összecsapásnak lesz egy komoly tétje is, hiszen a zöld-fehérek közvetlen riválisa a zárófordulóban 5-3 arányú vereséget szenvedtek a Berettyóújfalu ellen. A MVFC ezzel veretlenül zárta az alapszakaszt 16 győzelemmel és 2 döntetlennel.

A Dunaferr viszont jelenleg a harmadik helyen áll, két ponttal előzi meg a Haladás együttesét. Amennyiben Dróth Zoltánék hazai pályán legyőzik az Aramis SE csapatát, akkor a rájátszást a dobogó alsó fokáról kezdhetik meg a szombathelyiek. A 9. fordulóban már találkoztak egymással a felek, akkor a vasi csapat örülhetett, hiszen Dróth és Simic vezérletével 6-1-re nyertek. Ezzel bizonyára hétfő este is kiegyeznének a szombathelyi futsalosok.

Kútház Haladás VSE – Aramis SE
2019. február 11. – 18:15
Szombathely, Haladás Sportkomplexum