Komoly erőpróba vált a szombathelyi Agrobio Classic Kick-box Club Két utánpótláskorú versenyzőjére. Holczmüller Bence és Németh Péter egész éves teljesítményüknek köszönhetően már kiharcolták a válogatottságot, így a korosztályos Európa-bajnokságon is indulnak, amelyet Győrben rendeznek. Azonban a legutóbbi hétvégén Dorogon kellett bizonyítaniuk, ahol az Utánpótlás Országos Bajnokságot bonyolították le.

Holczmüller Bence eredetileg -89kg junior súly- és korcsoportban nevezett, de sajnos a nevezett versenyzők visszaléptek, így nagy valószínűséggel Bencét megfosztották újabb bajnoki címektől. Ezt követően a faitalember bevállalta a +12 kg-os súlykülönbséget, és a -94kg junior korcsoportban indult. Nem sok hiányzott a light-contact és a kicklight szabályrendszerű küzdelmekben, hogy meglepetést okozzon.

Ellenfelének keményen meg kellett dolgoznia az aranyéremért. A szombathelyi fiatal jó fizikai és mentális formában van. Ezt kell majd átmentenie az Európa-bajnokságra is! Németh Péter sokkal jobb formában volt, mint a budapesti világkupán. Mindhárom szabályrendszerben nagyokat küzdött. Három szabályrendszerben is válogatott versenyző lett!

Eredmények:
Holczmüller Bence -94kg junior light-contact 3. hely
Holczmüller Bence -94kg junior kicklight 3.hely
Holczmüller Bence -94kg junior pointfighting 3.hely

Németh Péter -94kg junior light-contact 2.hely
Németh Péter -94kg junior kicklight 2.hely
Németh Péter -94kg junior pointfighting 3.hely