Már hatodik alkalommal gyűlnek össze a horgászat valamint a halételek szerelmesei a vaskeresztesi Alpesi Fogadó és Borházban. Ez a nap egyébként igazi családi rendezvénnyé nőtte ki magát. A legutóbbi rendezvényről élő bejelentkezéssel tudósított a Hungarysport stábja is. Idén pedig tovább bővül a kínálat, amit Puskás Norbert a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetségének elnöke is megerősített.

A Pinka-völgyi Halas Nap célkeresztjében természetesen a barátságos horgászverseny áll. Három helyszínen és ugyanennyi kategóriában ragadnak pecabotot a bátor vállalkozó szellemű horgászok. A szombati megmérettetést ezúttal is három helyszínen a Pinka-holtágon, a vaskeresztesi önkormányzati-tavon valamint az Alpesi horgász-tavon rendezik. A verseny négy órán keresztül tart majd.

Kísérőprogramokból sem lesz hiány. Ezúttal is megrendezésre kerül a kispályás labdarúgó kupa. Aki pedig elfáradt a sportban finom halas ételekkel csillapíthatja éhségét, hiszen halászléfőző és halkészítő megmérettetés is lesz Vaskeresztesen. Ezen kívül fellép a Vaskeresztesi Német Nemzetiségi Énekkar és a Tánckar, a Nardai Énekkar, illetve a Showder Klub színpadáról is ismert Somogyi András.

A gyerekeket az Apacuka zenekar szórakoztatja. A fiatalok örömére idén is lesz egész napos ugrálóvár, arcfestés és kézműves foglalkozás. Szóval ezúttal is tartalmas és sokszínű programkavalkád csábítja a kicsiket és nagyobbakat a vaskeresztesi Pinka-völgyi Halas Napra.

Barátságos horgászverseny

VI. Pinka-völgyi Halas Nap

Dátum: 2019.07.13. 06:45
Helyszín: Vaskeresztes
Nevezési díj: Nincs
Nevezési határidő: 2019.07.11. 10:00
Szervező: Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége

Verseny ideje: 2019. július 13. (szombat)
Verseny helyszínei:
Vaskeresztesi Pinka-holtágon (Felnőtt hobbi kategória)
Vaskeresztesi Önkormányzati-tó (Felnőtt versenyző kategória)
Alpesi Horgász-tó (Ifjúsági kategória)
Nevezési határidő: 2019. júl. 11. 10.00 óra, vagy a helyszínen korlátozott számban.

Nevezési díj: 0 Ft

Verseny menete: A verseny egy 4 órás fordulóban kerül megrendezésre!

6.45 Regisztráció – az Alpesi Fogadó és Borházban.
7.00 Technikai értekezlet, megnyitó, sorsolás
7.30 – 9.00 Helyek elfoglalása, felkészülési idő
8.50 – 9.00 Etetés
9.00 – 13.00 Halfogás
13.00-14.00 Mérlegelés
13.30 – 14.45 Ebéd (halászlé) – Alpesi Fogadó és Borházban
15.00 Eredményhirdetés