Nagy hajrát kivágva, az utolsó alapszakasz mérkőzésen biztosította be a harmadik helyét a Kútház Haladás VSE futsal együttese. Ennek köszönhetően – viszonylag könnyebb csoportba került Sziffer András csapata, hiszen az eddig veretlen Berettyóújfalu a másik ötösben kapott helyet. A B-csoportban a Veszprém, az Aramis, a Nyírgyulaj valamint a BME-BT Fc található a Hali mellett.

Az első fordulóban – talán a legjobbkor – az alapszakaszban csak két győzelmet és egy döntetlent elérő BME-BT FC látogat a Haladás Sportkomplexumba. Az ősz során a Rohonci úton már mérkőztek egyet a csapatok, akkor a zöld-fehérek magabiztosan nyertek 8-4 arányban és a visszavágón is hengereltek (8-2-re) Dróth Zoltánék.

A hétfő esti mérkőzésen így mindenképp csak a győzelem az elfogadható eredmény. Annál is inkább, hiszen az alapszakasz végén minden együttes helyezésének megfelelő pontokat hozott magával és ha a szombathelyiek meg szeretnék előzni az FC Veszprém csapatát, akkor bizony minden pontra, sőt meglepetés eredményre is szükség lesz.

Kútház Haladás VSE – BME-BT FC
2019. február 18. – 18:15
Szombathely, Haladás Sportkomplexum