Nem csak nevében vár rangadó a Hungast-Haladás VSE női röplabda csapatra, hiszen a kvalifikációs sorozat negyedik fordulójában az 1.MCM-Diamant Kaposvár látogat a Rohonci útra. A két együttes régóta ádáz csatákat vív egymással. A legutóbbi párharc során a szombathelyiek történelmi sikert aratva, idegenben harcolták ki az extraligába jutást. Ez pedig azóta is tüske a Kaposvár számára.

Az NB I.-ben végig kiegyenlített teljesítményt nyújtó somogyiak, teljesen megérdemelten, veretlenül nyerték meg az alapszakaszt. Nyílt titok volt, hogy az 1.MCM-Diamant szeretne visszakerülni a legmagasabb osztályba és ezért mindent meg is tesznek. Ehhez partneri segítséget nyújtott a kaposvári önkormányzat, amely kiemelten támogatja a klubot.

A kvalifikációs kör eddigi három lejátszott mérkőzésen hasonló eredményeket értek el a csapatok. A Kaposvár és a Haladás is két győzelemmel és egy vereséggel állnak a tabellán. Szóval amennyiben biztosítani szeretnék a szombathelyiek is tagságukat az Extraligában, mindenképpen győzniük kell Bokor Lauráéknak. Szerda este minden kiderül a Haladás Sportkomplexumban.

Hungast-Haladás VSE – 1.MCM-Diamant Kaposvár
2019. március 27. – 19:00
Szombathely, Haladás Sportkomplexum