A Vas Megyei III. osztályú bajnokságok is a végükhöz közelednek, így már kirajzolódni látszik az is, hogy mely csapatok szerezhetik meg az aranyérmet az egyes régiókban.

Vas Megyei III. o. Szombathelyi csoport 26. forduló

A 2. helyen álló Kőszegfalva a közvetlenül mögöttük álló Telekes otthonába látogatott, és szenvedett 2:1-es vereséget, így tovább növelte előnyét a táblázaton az éllovas Bucsu együttese, akik Oszkón gyűjtötték be a három pontot. A Gersekarát csapata zsinórban a harmadik mérkőzését nyerte meg.

Tabella, jegyzőkönyvek

Vas Megyei III. Körmendi csoport 26. forduló 

Ismét győzött, ezzel nagyon közel került a bajnoki címhez a Szakonyfalu, amely akár már a hétvégén bajnok lehet, ha győz, hisz gólkülönbsége bőven jobb mint az őket üldöző Rábagyarmaté. Igazi csemegékkel érkezik a 27. forduló a körmendi régióban: a listavezető a 3. helyen álló Magyarszecsőddel, a 2. helyen álló Rábagyarmat pedig a 4. pozícióban lévő Csörötnekkel találkozik.

Tabella, jegyzőkönyvek

Vas Megyei III. o. Sárvári csoport 30. forduló

Zsinórban második mérkőzésén győzött az alsóházba tartozó Jákfa együttese, míg az Ostffyasszonyfa egy nehéz mérkőzésen begyűjtötte a három pontot, így egy mérkőzéssel kevesebbet játszva 4 pont a hátránya az éllovas Alsóújlakkal szemben.

Tabella, jegyzőkönyvek