Az Extraliga alapszakaszát követően sok ideje nem volt pihenni dr. Mucsi Péter együttesének, hiszen már hétköznap kezdetét vette a kvalifikáló kör, ahol a legmagasabb osztály két sereghajtója valamint az NB I. négy legjobb csapata körmérkőzések formájában döntenek a feljutó helyekről. Így szinte minden összecsapás létfontosságú az extraligába igyekvő együtteseknek.

Az első mérkőzésen nem volt kérdés, hogy mely csapat a jobb. Szombathelyre látogatott a Budaörs csapata, amely nem sok sót evett meg a kiváló formában játszó zöld-fehérek ellen. A szűk egy óra játékidőt követően 3-0 arányban nyertek Bokor Lauráék. Azonban vasárnap sokkal nehezebb feladat vár rájuk, hiszen a Jászberény otthonába látogatnak a vasi lányok.

Deme Gábor tanítványai ráadásul sima vereséget szenvedtek a hétközi fordulóban Kaposváron, így bizonyítási vágytól fűtve fognak pályára lépni. Az extraliga küzdelmei során egyszer sikerült megcsípni a Jászberény csapatát a Haladásnak. December közepén szenzációs játékkal 3-0-ra nyertek a zöld-fehérek, igaz erre a sikerre a sportkomplexumba került sor. Kérdés tehát, hogy a csapatok mely arcukat mutatják a vasárnap meccsen.

Jászberény Volleyball – Hungast-Haladás VSE
2019. március 17. – 18:00
Jászberény, Bercsényi úti játékcsarnok