Sorozatunk hatodik részében a a díjra legesélyesebb férfi futballistákat mutatjuk be!

Gulácsi Péter
A futballszeretők nem lepődnek meg, ha az év legjobb labdarúgói között felbukkan Gulácsi Péter neve is. A Bundesligában szereplő RB Lipcse kapusa a 2018-as évet hihetetlen jó teljesítménnyel védte végig. A magyar kapus egyébként büszke is lehet magára, hiszen a német bajnokság hivatalos honlapján többek között őt is beválasztották az ősz álomcsapatába. A további álomcsapat-tagok között feltűnnek olyan világklasszisok is, mint a lengyel Robert Lewandowski, vagy a német Joshua Kimmich.

Juhász Roland
A magyar futball-legenda 2018-as évi teljesítménye után jogosan találta magát a legjobb futballisták között. A játékos 2018-ban is hihetetlenül hasznos volt csapata számára, mindent megtett azért, hogy továbbra is hasznos tagja maradjon a Videoton csapatának. Védőként viszonylag sok gólból vette ki a részét. Kevésbé fontos eredmény, de annál jobb cselekedet az a futball-iskola, amit Torghelle Sándorral együtt hozott létre.

Hoffenheim’s Hungarian forward Adam Szalai (C) plays the ball to score the 1-3 during the German First division Bundesliga football match TSG 1899 Hoffenheim vs Bayer 04 Leverkusen in Sinsheim, southwestern Germany, on January 20, 2018. / AFP PHOTO / Amelie QUERFURTH / RESTRICTIONS: DURING MATCH TIME: DFL RULES TO LIMIT THE ONLINE USAGE TO 15 PICTURES PER MATCH AND FORBID IMAGE SEQUENCES TO SIMULATE VIDEO. == RESTRICTED TO EDITORIAL USE == FOR FURTHER QUERIES PLEASE CONTACT DFL DIRECTLY AT + 49 69 650050

Szalai Ádám
A Hoffenheim magyar válogatott futballistája. Szalai Ádám mozgalmas, sikerekben gazdag évet tudhat maga mögött. Góljai számán kívül már csak azon látszik jobban a fejlődés, hogy a csatár kora, és rosszabb időszaka ellenére a 2018-as évben továbbra is kezdőjátékos maradt, amit hogyan máshogy, mint több tucat szerzett góljával hálált meg.

 

 

 

 

 

A hungarysport.hu véleménye szerint 2018 legjobb férfi futballistájának járó díjat az a Gulácsi Péter kaphatja meg, aki teljesítményével, kitartásával és hihetetlen védéseivel egyre jobb helyezések felé vitte csapatát, a német élvonalban szereplő RB Leipziget.