Ahogy azt már megírtuk, a múlt hétvégén bebiztosította NB I/B-s bajnoki címét az SZKKA női kézilabda csapata, Pődör Zoltán pedig megerősítette, hogy a 11 éves klub vállalja az NB I-es tagságot és a 2019/2020-as bajnoki szezonban megméreti magát a világ talán legerősebb bajnokságában.

Az elsődleges cél a bennmaradás lesz, ehhez azonban megfelelő erősítésekre lesz szükség. Az első hírek már napvilágot is láttak, francia sportlapokban ugyanis olvasható volt, hogy a Toulon bal átlövője újra Magyarországon, pontosabban Szombathelyen kézilabdázhat. Az átigazolásról szóló hírt nem erősítette meg Pődör Zoltán klubelnök, aki – mint sportoldalunknak elmondta – egyelőre a szerdai Győr – SZKKA serdülő rangadóra, majd a bajnokság hétvégi záró fordulójára koncentrál Ő és a Marosán György vezetőedző irányította csapat is, hiszen a már bajnok SZKKA veretlenül szeretné zárni az NB I/B-s pontvadászatot.

Visszatérve a 189 cm magas szerb válogatottra, Filipovic-Bandelier miután hazájában (HC Naisa Nis) játszott és nyert bajnoki címet, Franciaországban (CJF Fleury Loiret, Arvor 29, OGC Nice Cote d’Azur), majd Törökországban (Üsküdar BSK) is légióskodott, aztán 2015-2017 között Székesfehérváron kézilabdázott. Ezután újra a francia bajnokságban kötött ki. A Toulon csapatának játékosa a szerb válogatottal VB-ezüstig és EB-negyedik helyig jutott.