Az észak-amerikai kosárlabdaligában (NBA) minden évben megszervezésre kerül az All-Star hétvége, ahol a legjobb játékosok mérik össze tudásukat különböző kihívásokban majd az utolsó napon egy mérkőzésen.

A Lebron James által válogatott keret legeredményesebb játékosa Kevin Durant lett. A kiscsatár 31 pontot szerzett a mérkőzésen, amit 7 lepattanóval egészített ki. Nem véletlen, hogy Durant kapta az idei All-Star meccs MVP címét.

A kezdőötösből LeBron James volt az, aki hasonló teljesítményt ért el. Összesen 19 pont, 8 lepattanó és négy gólpassz fűződik hozzá. A cserepad legeredményesebb játékosa Klay Thompson volt, összesen 20 pontot szerzett, ami mellé kiosztott még 8 gólpasszt is.

A Team Giannis legeredményesebb játékosa a névadó csapatkapitány lett. Antetokounmpo a mérkőzés legeredményesebb játékosaként 38 pontot, valamint 11 lepattanót szerzett, amivel dupla-duplát ért el.

A kezdőcsapatból Paul George volt az egyetlen, aki a csapatkapitányon kívül 20 pontot ért volna el. George 20 ponttal, valamint 4 kiosztott gólpasszal zárta a mérkőzést. Joel Embiid dupla-duplát, 10 pontot, valamint 12 lepattanót szerzett. A cserepad legeredményesebb játékosa az élete első All-Star mérkőzésén játszó Khris Middleton lett, aki 20 pontot, 5 lepattanót valamint 4 gólpasszt szerzett a mérkőzés során.
A pontgazdag, 178-164-re a Team LeBron által megnyert mérkőzés
összefoglalója IDE kattintva érhető el.