Pálos Tamás, a Szombathelyi Darts Club Sportegyesület elnöke ígéretet tett rá, hogy 2019-ben nemcsak folytatódni fog a klub saját rendezésű versenysorozata, hanem több fordulót is tartanak majd. Ezt az állítását gyorsan be is váltotta az SZDCSE, hiszen januárban egy, februárban pedig két kör is lement az Aero Open 2019-es elnevezésű rendezvényből.

Vasárnap pedig már itt az újabb állomás. A helyszín változatlanul az Aero Fitness Club földszintjén található darts birodalom lesz, ahol egymásnak feszülnek a régió legjobb játékosai. Izgalomból biztosan nem lesz hiány! Az idei versenysorozatban Pósfai “Mixi” Miklós toronymagasan vezeti a pontlistát, hiszen mindhárom fordulót magabiztosan nyerte.

A címvédő amúgy is nagyon jó formában van. Igaz, klubtársának, Kovács Zsoltnak sikerült legyőzni Mixit a Magyar Darts Ligában. Kérdés, hogy a játékosok melyik arcukat mutatják. Aki esetleg kedvet kapott volna a dartshoz vagy csak kipróbálná magát, ne habozzon, hiszen a helyszínen a verseny előtt lehetőség van még nevezni. Az eredményről pedig a Hungarysport ezúttal is beszámol majd.

Aero Darts 2019 – IV. forduló
Szombathely, Aero Darts Club
2019. március 10. – Kezdés: 15:00