A hétvége nem csak az elsőosztályú csapatokról szólt, hisz az alsóbb osztályokban is megkezdődött a 2021/22-es idény. Szokásunkhoz híven a keddi napon a másodosztály küzdelmeiről számolunk be olvasóinknak.

Jegyzőkönyvek, tabella

Szorosan alakult az első játéknap az északi régióban, ezt az is bizonyítja, hogy minden együttes betalált a nyitókörben. Egyelőre nem lehet megjósolni, hogy mely csapatok lesznek majd harcban a dobogóért, de az biztos, hogy egy jó kezdés nagyot tud lendíteni egy gárda teljesítményén a szezon hátralévő időszakára. Ritkán látható jelenet játszódott le az Újperint – Söpte mérkőzésen, hisz a hazaiak védője az első percben jutott a kiállítás sorsára, miután hátulról ráugrott a ziccerben kilépő söptei támadóra. Az első osztályból csatlakozó csepregiek, ha nehezen is, de sikerrel vették a Gérce elleni rangadót, nem titkolt céljuk, hogy visszakerüljenek a megyei élvonalba.

Jegyzőkönyvek, tabella

A másodosztály hétvégi fordulóinak egyetlen döntetlenje a déli régióban esett, a Tanakajd és a Rábatótfalu osztozott meg a bajnoki pontokon. A két másik, megyei első osztályból kieső együttes a déli csoportban bizonyíthat, és bizony a csepregiekhez hasonlóan a rumiak is sikerrel vették az első játéknapot. Hétvégi ellenfelük, a Szentpéterfa volt az egyetlen olyan csapat a másodosztályban, amely nem szerzett gólt a nyitókörben. Nem volt ilyen sikeres a Szarvaskend debütálása, hisz a Felsőcsatári otthonában elvéreztek.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!