A Vas Megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságok is izgalmasan alakultak a hétvégén: a Bozsok simán győzött a Spari ellen az északi régióban, míg a déliben nem hozott gólt a hétvége rangadója.

Jegyzőkönyvek, tabella

Gyöngyöshermánban is győzött, ezzel pedig élre állt a déli régióban a Csákánydoroszló csapata, a mérkőzésen pedig mi is kint jártunk, és fotókat is hoztunk olvasóinknak.

Nem született gól a rangadón, hiába próbálkozott mindkét gárda becsülettel, végül 0:0-val és pontosztozkodással ért véget a Szarvaskend és a Nádasd összecsapása.

Idegenben gurított 4-et a Tanakajd és a Vasszécseny is, míg a rumiak ezúttal saját közönségük előtt gyűjtötték be a 3 pontot, ezzel továbbra is fej-fej mellett, csupán rosszabb gólkülönbséggel lemaradva állnak a Csákánydoroszlóval.

Jegyzőkönyvek, tabella

Északon továbbra is több együttes szerepel hibátlanul, hisz a Gencsapáti, a Söpte és a Csepreg is minden mérkőzését megnyerte, de fontos megemlíteni a Szeleste-Pósfa csapatát is, akik szintén nem találtak még legyőzőre ebben a bajnoki kiírásban.

Hiába vezetett, végül vereséget szenvedett Vönöckön a Mersevát, míg a Söpte és a Pecöl rangadóján is a hazai alakulat örülhetett, a pecöliek kissé beragadták a rajtnál.

Tovább folytatta jó sorozatát a Gérce is, akik a Csepregtől elszenvedett vereségük óta zsinórban húzzák be meccseiket.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!