A Vas Megyei III. osztályú labdarúgó bajnokságokban is lezajlott a 8. forduló, mindhárom régióban izgalmas derbiket játszottak.

Jegyzőkönyvek, tabella

Hazai pályán hengerelt a Csörötnek a Gasztony ellen, de nem ez volt a forduló egyetlen 9 gólt hozó találkozója, a Magyarlak egy roppant fordulatos meccset nyert meg Nagyrákoson, a hazaiak több gólos hátrányból is majdnem felálltak. Az éllovasok nem hibáztak a 8. játéknapon.

Jegyzőkönyvek, tabella

Elrontotta a jákfai búcsút az Izsákfa együttese, a hazaiak erejéből csak a szépítésre tellett. Nem hozott gólt a Simaság és a Bő összecsapása, gólokból viszont nem volt hiány Mesteriben, a sereghajtó ezúttal a Kenyerit kapott ki simán. Fordulatos meccset hozott a Keléd és az Ölbő rangadója, amelynek végén a vendégek örülhettek.

Jegyzőkönyvek, tabella

10 gól esett Nemesbődön, de ennek a hazaiak örülhettek a legkevésbé. Sima győzelmet aratott a Bucsu és a Ják csapata is. Két rangadót is rendeztek a szombathelyi csoportban: a Kőszegszerdahely és a Nárai ikszelt egymással, így a Torony – Kőszeg derbin győzedelmeskedő vendégek feljebb tudtak lépni a tabellán.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!