– Ami már most látszik, ami nagyon bíztató a jövőre nézve: egyre szorosabb és színvonalasabb meccseket látunk, ha esetlegesen egy 3:0-ás “simának tűnő” meccsetedmény születik-amögött is nagyon kiélezett csaták vannak, erre példa a legutóbbi játéknap is – fogalmazott a heti összefoglalójában Palotai Zoltán versenyigazgató.

A +50-es kategóriában a “Palatinus“ (Dr.Rajki Csaba, Hajszán Imre, Kiss Ferenc) magabiztos látszó 3-0-ás győzelmet aratott az “NLG” csapata (Dobos Csaba, Dr.Birosz Béla, Németh Itván, Polyák Kálmán) ellen. Mindkét szinglit és a párost is hozták. A “sima 3-0” kialakulása viszont nem volt zökkenőmentes: a Dr.Rajki/Hajszán páros tényleg magabiztosan nyert a Dr.Birosz/Polyák duó ellen, majd az egyik szinglit Kiss Ferenc is meggyőző játékkal nyerte Dobos Csaba elkenében, a másik egyest Dr.Rajki Csaba nagy csatában, champion tie break révén abszolválta Néneth István “kárára”, így kialakítva a 3:0-as Palatinus sikert.

A “Nyílt” kategóriában a “Savaria” fiataljai (Török Bence, Németh Dominik, Németh Kristóf) hatalmas csatában a győztes páros meccs champion tie break-jának köszönhetően 2:1 arányban legyőzték a “Kettőshubát” (Hujber Zoltán, Hulman Zsolt) – itt a szingliknél még egy-egy volt az állás.
A másik “nyílt” kategóriás összecsapáson valamivel magabiztosabb “Ják-502”-es (Horváth Zsolt, Kiss Ferenc, Németh István) siker született, Ők 3:0-ra múlták felül a “No Ace Only Game” (Szládovics Dávid, Varga Marcell, Varga László) együttesét, megnyerve a két egyes után a párost is.

Az elmúlt aljalommal sötétedés miatt félbeszakadt Simonits Péter-Szilvágyi Zsolt (részeredmény-4:6) meccset most pótolták, amit Szilvágyi Zsolt nyert meg 6:4, 5:7, champion tie break  10:5 arányban, ezért az a mérkőzés végeredménye így 2:1 lett a Love Game javára a Vasvár Tenisz Team ellenében.

Folytatás pénteken, május 24-én délután!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!