Szorosan alakulnak a Vas Vármegyei III. osztályú labdarúgó bajnokságok küzdelmei. A végjátékhoz közeledve egy csoportban ugyan már bajnokok hirdettek a hétvégén, a másik két körzetben még nyitott az aranyérem sorsa. 

Jegyzőkönyvek, tabella

Hazai pályán aratott magabiztos sikerével tette biztossá a Jánosháza együttese, hogy két fordulóval a bajnokság vége előtt biztosan bajnok lett! Az első osztályból visszasorolt együttes tehát sikerrel vette az első lépcsőfokot a legmagasabb megyei szintre való visszajutás érdekében. A listavezetőtől vereséget szenvedő Jákfa botlását kihasználta a Bő együttese, így az is biztossá vált, hogy a harmadik helyük nem forog veszélyben. Két mérkőzésen is 4 gólos döntetlen született a hétvégén: Sorkifaludon 20 perc alatt kialakult a meccs végeredménye, míg Izsákfán a hajrában mentett pontot az Ölbő. Az ezüstérem valószínűsíthető tulajdonosa hátrányból tudott fordítani saját közönsége előtt, akárcsak az Ostffyasszonyfa.

Jegyzőkönyvek, tabella

Megnyerte a Kőszegfalva elleni rangadót, így nagy lépést tett a bajnoki cím felé a Kőszegszerdahely együttese. A Bucsu csak abban bízhat, hogy a hátralévő két bajnokijából mindkettőn botlani fog a szerdahelyi gárda, mivel a bucsuiaknak már csak egy mérkőzése van hátra. Könnyed sikerrel vette a hétvégét a Perenye, de a Nemesbőd és a Söpte 3 pontja sem forgott veszélyben, Rumánnak köszönhetően pedig az Acsád is magabiztosan nyert Nemeskoltán.

Jegyzőkönyvek, tabella

Fordulatos meccsekből nem volt hiány a körmendi régióban a hétvégén: az Oszkó-Győrvár együttese hátrányból fordítva nyert Magyarszecsődön egy 10 gólt hozó találkozón, de a vasi kupában remekül menetelő Szakonyfalu is nagy izgalmak közepette gyűjtötte be a 3 pontot Gersekaráton. 13 gólt hozott a legeseménydúsabb meccse a játéknapnak, ahol a Nagyrákos kiütötte a Rönököt. Rangadót is rendeztek a 27. fordulóban: a listavezető Szentgotthárd legyőzte a Kondorfa alakulatát, előbbi így nagy lépést tett a bajnoki cím felé, míg utóbbi távol került a bronzérmet jelentő harmadik helytől.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!