Jó hangulatban várták a kispályásnak egyáltalán nem mondható labdarúgók az idei díjátadót. Beszélgettek, tréfálkoztak, emellett felelevenítették a bajnokság legemlékezetesebb pillanatait.

Aztán Gerencsér Tibor, a Szombathelyi Szabadidősport Szövetség elnöke köszöntötte a 2017-es kispályás bajnokság legjobbjait és röviden értékelte az idei színvonalas bajnokságot, Koczka Tibor sportért felelős alpolgármester minden jelenlévő résztvevőnek megköszönte, hogy közreműködött a városi kispályás focibajnokság lebonyolításában.
Azt tapasztalom és a visszajelzések is ebben erősítenek meg, hogy évről-évre egyre jobb a bajnokság. Azt mondják és ezt vallom én is, hogy a futó akkor is nyer, ha veszít. A futó önmagát győzi le, és szerintem a kispályás focisták is így vannak ezzel. Úgy gondolom, hogy ebben a kispályás labdarúgó-bajnokságban is mindenki nyert – fogalmazott köszöntőjében a sportért felelős alpolgármester.

Ezt követően Károlyi Ákos jegyző a sportliget fejlesztésével kapcsolatos, Szombathely Közgyűlése által elfogadott 1,7 milliárd forintból megvalósuló projektet ismertette. Megtudtuk, hogy a kispályás focibajnokságot is itt bonyolítjuk majd le 2018-ban.

Lehet, hogy el kell kezdeni már márciusban a bajnokságot, aztán április-májusban megkezdődik a mintegy 4 hónapon át tartó modernizációs fejlesztés, majd ősszel, a beruházás befejeződése után pedig folytatódhatnak a ki-ki meccsek. Ennek egyeztetése még folyamatban van.

Az ünnepi eseményen minden dobogós helyezést elért csapat átvehette a jól megérdemelt érmét, serlegét és oklevelét.

Elsőként a hölgyek vehették át a díjakat, majd az urak, a szeniorok és az öregfiúk is megkapták az érmeiket, serlegeiket, de nemcsak a legjobb csapatokat , a legeredményesebb góllövőket is díjazták.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!