Mérföldkőhöz érkezett a Szombathelyi Haladás VSE női röplabda együttese, amely szerda este először játszik az új sportkomplexumban. Ehhez nem is nyílhatna jobb alkalom, mint a Nyíregyháza elleni Magyar Kupa mérkőzés első mérkőzése.

Az Újpest idegenbeli aranyszettes legyőzése óta azonban több találkozón kellett helyt állniuk a szombathelyieknek. Legutóbb a Gödöllő elleni bajnokin pont azt hiányolta csapatából dr. Mucsi Péter vezetőedző, amit a korábbi találkozókon maximálisan kihozták magukból tanítványai.

– Úgy tűnt, mintha az első szettben a csapat a buszban maradt volna, ez pedig meghatározta a sorsunk. Igaz a folytatásban jó játékkal, sikerült nagy különbséggel egalizálni a játékban, de ez csak átmeneti feltámadás volt. A harmadik szett szoros volt, aztán a nyitásfogadási hibák miatt nem tudtuk tartani magunkat. A Gödöllő ellen a csúnyábbik arcunkat mutattuk, de talán ez alaposan felpörgeti a lányokat. Épp ezért egy harcos csapattal fogadjuk ellenfelünket és mindent megteszünk, hogy felejthetetlen estét szerezzünk szurkolóinknak és önmagunknak is – mondta Mucsi Péter.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!