Miután két hete telt ház előtt a Fradit legyőzte a Hali, csaknem ötezren voltak kíváncsiak az utolsó forduló előtti éllovas, székesfehérváriak szombathelyi vendégjátékára. Sokan találgatták, hogy sikerül-e újra a bravúr.

 

Szerintem jó formában vagyunk és bízom benne, hogy nyerünk, 2-1-es Hali-győzelmet tippelek – nyilatkozta a meccs előtt weblapunknak Klement Tamás, akinek kisfiai, Dávid és Márton azt várta, hogy Halmosi szerezze a győztes gólt.

 

 

Nagy Róbert, ha csak teheti minden Hali-meccsen jelen van.
Jó meccset és annak ellenére, hogy az egyik legjobb magyar csapat az ellenfél, Hali-győzelmet várok. Hipp-éra jól kezdődik, szerintem összeszedettebb lett a csapat, van új taktikánk, elképzelésünk, a rutinos játékosok visszatérése is jót tett a csapatnak – mondta.

 

Aztán elkezdődött a meccs és az elsőtől a 94. percig drukkolt a Hali-tábor, aminek aztán az utolsó pillanatokban 3 pont lett a gyümölcse. Predrag Bosnjak-Mészáros Karol akció  pillanatában pedig hangrobbanás jelezte, ezt bizony megnyerte a Hali!

 

 

Fotóink arról árulkodnak, hogyan buzdították a zöld-fehér szurkolók Halmosiékat.

 

 

 

A Hali-szurkolóknak Michal Hipp vezetőedző a meccs utáni sajtótájékoztatón külön megköszönte a fantasztikus buzdítást, majd hozzátette, hogy sajnálja, hogy most jön a téli szünet.

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!