Tegnap további 4 mérkőzéssel folytatódott a Premier League 22. fordulója.

Southampton 1:2 Crystal Palace
A hazaiak hiába szereztek vezetést Shane Long találatával – aki közel 365 nap után szerzett ismét gólt -, nem sikerült nekik a pontszerzés hazai környezetben, az egyre jobb formában lévő Palace ellen.

Swansea 0:2 Tottenham
Nem várt könnyű mérkőzés a jóval esélyesebb Tottenhamra, mivel a hatalmas esőzés miatt a pálya talaja és a körülmények nem a kreatív futballnak kedveztek. Llorrente több mint lesgyanús góljával megszerezték azonban a vezetést, és mivel a Hattyúknak szerencséje sem volt a találkozón, nem tudtak egyenlíteni, majd a hajrában Alli megduplázta a Spurs előnyét.

West Ham 2:1 West Brom
Hasonlóan a Southamptonhoz, a West Brom sem tudta megőrizni a vezetését, sőt még pontot sem szereztek a javuló formát mutató West Ham otthonában. Andy Carroll parádés formában tért vissza sérüléséből, a duplájával fordított a hazai gárda.

Manchester City 3:1 Watford
Már az első percben vezetést szerzett a bajnokesélyes hazai csapat, majd nem sokkal később egy öngólnak köszönhetően 2 gólos volt a City előnye, amit a második félidőben Agüero is megfejelt eggyel, a Watfordnak pedig csak a szépítésre futotta.

A forduló zárómérkőzésén ma az Arsenal és a Chelsea néz farkasszemet egymással.

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!