Gőzerővel készülnek a tavaszra a Csepregi SE labdarúgói. A Vas Megye II. osztály Szombathelyi csoportjában szereplő együttes eredményes őszt tudhat a magáénak, 14 mérkőzésükből 10-et megnyertek 3 döntetlen és 1 vereség mellett. Ugyan nehezíteni fogja a dolgukat az, hogy minden mérkőzésüket idegenben kell majd lejátszaniuk a tavasszal, de ennek ellenére bizakodva várják a folytatást.

Pócza András, a csapat legeredményesebb játékosa beszélt a felkészülési időszakról lapunknak.

„Január 18-án kezdtük meg a felkészülést. Heti három edzéssel illetve minimum egy mérkőzéssel készülünk a márciusi bajnoki rajtra.
Megnehezíti a csapat felkészülését a rossz időjárás, viszont ez az edzés látogatottságra nem nyomta rá a bélyegét. Ilyen körülmények között is nagy létszámban zajlanak az edzések Csepregen villanyfényben. Az edzőmeccseket próbáltuk a büki illetve valamelyik szombathelyi műfüves pályára lekötni, ezzel is felkészülni a 15 idegenbeli meccsre.  A csapat felkészülése az elvártak szerint zajlik, az eredmények csak másodlagosak ebben az időszakban. Távozó nem volt, így reménykedünk abban, hogy az őszi szereplést megtudja ismételni a csapat.”

A havas pálya ellenére is szép létszámban készülnek a csepregiek.

Az első edzőmérkőzésükön az osztrák Unterrabnicz vendégeként játszottak (2:0), majd egy ritzingi teremtornán vettek részt, ahol csak megyei 2-es csapatok voltak, és a vasiak közül egyedül a csepregieknek sikerült csak a továbbjutás a legjobb 8 közé.

Ezután következett még két megmérettetés, előbb a Büki TK, majd a megyei 1-es Vasszécseny ellen. A bükieket szoros mérkőzésen 4:3-ra sikerült felülmúlniuk, és a Vasszécseny ellen is remekül helytálltak, csupán 1:0-ra vesztették el a mérkőzést.

A felkészülési időszakban még további 3 mérkőzést játszanak majd a csepregiek, amennyiben az időjárás ezt lehetővé teszi.

Hátralévő edzőmeccsek:
2018.02.15 Nikitsh – Csepreg SE (Bük műfüves pálya)
2018.02.22 Locsmánd – Csepreg SE (Bük műfüves pálya)
2018.02.25 Unterpullendorf – Csepreg SE (Bük műfüves pálya)

A szezont pedig március 4-én kezdik majd meg, a Balogunyom vendégeként, így egyből egy rangadóval indul majd a tavasz a Vas Megyei II. osztály Szombathelyi csoportjában.

A Vas Megyei 2. osztály Szombathelyi csoportjának állása. Forrás: mlsz.hu

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!