A top bajnokságokban is dübörög a válogatott mérkőzések miatti szünet. A játékosok ki is használták ezt az időt, amíg még nem kellett csatlakozniuk a nemzeti csapatokhoz. 

Az angol labdarúgó bajnokságban szereplő Manchester City játékosai a híres séf, Nusret Gökce dubai éttermébe látogattak el. A török származású vendéglátósról már korábban is írtunk, rengeteg világsztár tette tiszteletét az ő konyhájában.

Ezúttal pedig a manchesteriekkel pózolt, ráadásul, mintha visszamentünk volna az időben, Roberto Mancini is a csapattal tartott.

Gökce egyébként később Agüero Instagram profilján az írta, reggelire is szívesen várja a támadót, akit nemes egyszerűséggel csak a “legjobb” ként emlegetett.

The boss 🙌🏻 @nusr_et

Kevin De Bruyne (@kevindebruyne) által megosztott bejegyzés,

Nem a Manchester City futballistái voltak az egyetlenek akik megjelentek a napokban a dubai étteremben.

Cesc Fabregas és Alvaro Morata láthatóan ilyen későn is élvezték a vendéglátást, ráadásul rájuk válogatott kötelezettség sem vár, hisz nem kerültek be a Spanyol Labdarúgó Válogatott keretébe.

Láthatóan divattá vált tehát, hogy híres emberek megforduljanak a híres “Salt Bae” éttermében, azonban nem csoda, hogy jobbára a tehetősebbek térnek be hozzá, hisz egyes steak különlegességei közel 70 ezer forintba kerülnek, de akad ennivaló 130 ezer forintos értékben is.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!