Tartja a mondás, hogy mindaddig, amíg képesek vagyunk gyerekként játszani, addig nem öregszünk meg. Ennek szellemében és az egészséges életmódot szem előtt tartva indítottuk útjára a régió egyetlen sporttal foglalkozó internetes oldalt, a Hungarysport.hu-t. Novemberi indulásunk óta már 2000 cikkből válogathatnak azok, akik felkeresik portálunkat. Ráadásul a sporteredmények mellett a legfrissebb hírek is megtalálhatóak oldalunkon.

Aki pedig játszani szeretne sem kell máshova kattintani. Elég ha rendszeresen követik Facebook felületünket, ahol a legnagyobb sportolók valamint egyesületekkel összefogva sorsolunk ki értékes relikviákat. Így találhatott gazdára labdarúgó, kézilabda és amerikai foci mez, illetve a Falco és a Körmend élvonalbeli kosárlabda csapatok által felajánlott felső is.

Néhány héttel ezelőtt a megyei rangadón osztottuk ki a nyerteseknek Julian Norfleet valamint Németh Ákos dedikált mezét és a találkozón szurkolói mezek is új gazdára találtak. Érdemes olvasni és követni bennünket, mert játszani és nyerni a Hungarysporttal garantált!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!