Fontos három pontot szerzett a Szombathelyi Swietelsky-Haladás labdarúgó együttese a hétvégi fordulóban. Ahogy beszámoltunk róla Halmosiék 2-1 arányú győzelmet arattak a mezőkövesdi stadionban, ahol a Diósgyőrt múlták felül. Ezzel a győzelemmel pedig a vasi zöld-fehérek elmozdultak a kiesést jelentő helyekről.

Ugyanakkor a sikernek komoly áldozatai is voltak. Már a találkozó 3. percében Jancsó kapott a combjához és néhány minutummal később le kellett cserélnie a fiatal játékosát Michal Hippnek. Azonban itt nem ért véget a szombathelyiek kálváriájának. A 28. perc elején Halmosi Péter adott egy labdát Rabusic-nak, akire hátulról csúszott rá Dejan Karan. Érdekesség, hogy ezért csak sárga lapot kapott a védő, aki a találkozón egészen a lecseréléséig faragta a vasi labdarúgókat.

A Diósgyőr mestere érezte, hogy komoly gondban lehet csapata, ezért Karant a második játékrészben lecserélte. A közvetítés képkockáit elnézve bizony óriási csomagot kapott a Haladás támadója, aki azonnal jelezte, hogy komoly gond van. A cserét követően kivizsgálásra kórházba vitték a csatárt és kiderült, eltörött a sípcsontja a becsúszás következtében.

Karan szerelési kísérlete azért is horrorisztikus és teljesen felesleges volt, hiszen a támadó a félpályán, az ellenfél kapujának háttal volt. Ráadásul a szabályok értelmében a hátulról történő becsúszást mérlegelés nélkül, azonnal piros lappal kellene honorálni. Remélhetőleg az MLSZ utólagosan eltiltja Dejan Karant, mert az alábbi képkockák nem a futballpályákra való jelenetsort tartalmaznak.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!