• Steve Kerr meglepte a Spurst azzal a húzásával, hogy klasszikus irányító nélkül küldte pályára csapatát. Rendkívül jól dominált támadásban a címvédő: Durant mellett csak Thompson dobott 20 pont felett, viszont a magas dobószázalék és kemény védekezéssel megfojtották a San Antoniót.
    Golden State Warriors – San Antonio Spurs 113-92

 

  • Sokan féltették a 76erst, amely Embiid nélkül is könnyedén hozta első play off mézkőzését. Redick vezetésével 65% hatékonysággal szórták a triplát a hazaiak (18/28), ez pedig kiütéses sikert hozott. A Heat ezúttal csak egy félidőn keresztül tudott komolyabb ellenállást tanusítani.
    Philadelphia 76ers – Miami Heat 130-103

 

  • A New Orleans Pelicans lepte meg a világot azzal, hogy a Portland pályaelőnyét elvette. Anthony Davis 35 pontja, 14 lepattanója és 4 blokkja önmagában nem sokat ért volna. A magasember mellett viszont Jrue Holiday, Nikola Mirotic és Rajon Rondo is pazarul játszott, míg Lillardék védekezésben és támadásban sem voltak hatékonyak.
    Portland Trail Blazers – New Orleans Pelicans 95-97

 

  • A Toronto Raptors sem bízta a véletlenre, hiszen ők is a triplákban látták a fantáziát és a 16/30-as mutató tökéletes választ szolgál, hogy mi döntött a Wizards elleni hazai derbin. Breadley Beal révén azért sokáig szorongatott a Washington, de DeRozanék nem hagyták magukat és 2001 után ismét sikerült megnyerniük a playoff-párharc első mérkőzését.
    Toronto Raptors – Washington Wizards 114-106

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!