Mint ismert a műtéte után lábadozó Neymar nem lehetett ott a hétvégi, Monaco elleni összecsapáson sem, ahol csapata a Paris Saint Germain 7:1-re győzni tudott, és ezzel megnyerte a Ligue 1 idei kiírását. 

A brazil sztár a napokban hazájában szerepelt egy TV műsorban, ahol egy korábbi, barcelonai történetet osztott meg a nézőkkel és a stúdióban ülőkkel, méghozzá, hogy hogyan alakult ki barátsága Lionel Messivel.

„Emlékszem, az egyik meccsen majdnem sírtam, mert semmi sem akart összejönni. A félidőben Messi odajött hozzám, és azt mondta, csak annyi a dolgom, hogy olyan játékos legyek, amilyen addig voltam.” -kezdte Neymar, aki állítása szerint gyakran előhozza ezt a történetet családjának.

„Légy önmagad. Nem illetődhetsz meg attól, hogy mellettem, vagy Iniesta mellett játszol – mondta nekem Messi.”

Messi már a kezdetektől fogva Neymar segítségére volt. Forrás: http://360.advertisingweek.com

„Nagyon tetszett, hogy valaki, aki mindent megnyert, és a világ legjobbja, azt kérte tőlem mindenféle hiúság nélkül, hogy legyek önmagam, és a lehető legjobb. Az, hogy olyan sztárokkal játszottam, mint Messi, Iniesta és Xavi, egy kicsit félénkké tett. De miután beszéltem Messivel, megmutattam, mit tudok, nyugodtan és magabiztosan játszottam. Azóta nagyon jó barátok vagyunk” – zárta mondandóját PSG csillaga.

Arról még mindig mennek a találgatások, hogy vajon Neymar marad-e a francia fővárosban, vagy esetleg visszatér Katalóniába… sokan azt gondolják, hogy a hétvégi posztja is annak a jele, távozik a párizsi együttestől a nyár folyamán. 

Neymar ugyanis, mialatt társai éppen a bajnoki címért játszottak rangadót a Monaco ellenében, inkább mással ütötte el az időt, méghozzá a barátaival pókerezett online.

Természetesen azért a brazil később gratulált a klubnak a bajnoki címhez, amelyből ő maga is bőven kivette a részét, 19 góljával és 13 asszisztjával a legeredményesebb játékosa lett csapatának, ha külön gólok tekintetében nézzük is csak Edinson Cavani tudta őt felülmúlni a maga 25 találatával.

queria muito estar mais perto de vocês, Parabéns rapaziada!!!! ALLEZ PARIS 🔵🔴 @psg

Nj 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) által megosztott bejegyzés,

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!