Zsúfolt vasárnap állt a Westside Tánc Sportegyesület edzőinek és versenyzőinek a háta mögött. A Hip Hop Unite versenysorozatának második állomásán vettek részt a szombathelyiek. Ez a megmérettetés amúgy fontos állomás volt a naptárban, hiszen EB kvalifikáció is volt. Ráadásként Zoltán Erika táncversenyére is hivatalosak voltak Vincze Csaba és Szárnyas Mónika tanítványai.

– Hajtós versenyhelyszín-váltós napunk volt, a gyerekek délelőtt ez egyik, majd délután a másik versenyen kellett bizonyítaniuk. Nagyon magas színvonalú megmérettetés volt mindkettő, hiszen komoly mezőnyök jött össze. Két busszal párhuzamosan közlekedtünk a versenyek helyszíne között. Ez rendkívül izgalmas, ugyanakkor fárasztó is volt, de nagyon jól szerepeltünk – mesélte izgatottan Vincze Csaba felkészítő edző, a tánciskola vezetője.

Eredmények

Hip Hop Unite EB kvalifikáció:

Vincze Bítia, Horváth Hédi – Manó duó 1. Hely
N.G.T. – Manó csapat 1. Hely
Mini Gees – Mini csapat 1. Hely
3 Stripes – Gyerek formáció 3. Hely
Bakk Kristóf, Homolya Melánia – Felnőtt duó 1. Hely
Takács Lora Laura, Molnár Kira – Junior duó 1. Hely
Rascals Smalls – Junior csoport 2. Hely
Rascals – Junior formáció 5. Hely
Avengers – Felőtt formáció 2. Hely

Zoltán Erika Táncverseny:

Vincze Bítia, Horváth Hédi – 2. Hely
N.G.T. – 2. Hely
Mini Gees Mini csapat – 4. Hely
3 Stripes Gyerek formáció 3. Hely
Zsúri különdíj Mini Gees

– Bár kissé csalókának tűnhetnek az eredmények, de meg kell jegyeznem, hogy a Zoltán Erika Táncversenyen a kis Duónk és az N.G. T. egy korosztállyal feljebb versenyzett valamint a profi kategóiába nevezet Mini Gees és3 Stripes csapatunk azonos besorolást kapott, mert minden profi csapatot és formációt összevontak. Érdekesség, hogy csak nekünk volt 10 év alatti profi csapatunk és gyerekkorú formációnk, ennek tükrében nagyon is felértékelődnek ezek az eredmények – osztotta meg élményeit Vincze Csaba.

Ha valaki azt hinné, hogy a rengeteg érem és elismerés után a pihenésé a főszerep az meg fog lepődni. A Westside TSE-nél nincs megállás, hiszen a jövő hétvégén már Győrött lépnek színpadra a Fusion Dance Contesten.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!