A Vas Megyei I. osztály küzdelmei tovább folytatódnak a hétvége során, ezúttal szombaton és vasárnap is rendeznek már mérkőzéseket, nézzük melyik pályán mire számíthatunk. 

Király SZE – Vasszécseny SE (2018.04.28 16:30)
A vendégekről már többször megírtuk, hogy mennyire nehéz helyzetben vannak a tavaszi szezon során, azonban a hazai gárda sem büszkélkedhet azokkal az eredményekkel, amelyeket ebben az évben elért. Kiélezett összecsapásra van tehát kilátás.

Körmendi FC – Vép VSE (2018.04.28 16:30)
A papírforma szerint hazai győzelmet várhatunk a két csapat hétvégi találkozóján, ám a vendégek többször is okoztak már meglepetést és csíptek pontokat az éllovasoktól, ráadásul a körmendiek sincsenek a legjobb formájukban az elmúlt hetekben. A vépiek a masszív játékukban, a hazaiak pedig a lendületben lévő Sipos Bálintban bízhatnak leginkább, aki 20 góljával a második a góllövőlistán.

Szentgotthárd VSE – Sárvár FC (2018.04.28 16:30)
Az elmúlt fordulóban rangadót nyerő vendég együttes továbbra is magabiztosan vezeti a tabellát, egy mérkőzés kivételével az összes eddigi párharcát megnyerte ebben a szezonban. Nem lesz könnyű dolguk azonban Szentgotthárdon, mert az olykor kicsit durva stílust sem nélkülöző hazaiak keményen fognak küzdeni, amíg esélyt látnak a pontszerzésre.

Egyházasrádóci SE – Jánosháza VSE (2018.04.28 16:30)
A forduló egyik legizgalmasabb összecsapása egyértelműen a 7. helyezett Jánosháza, és a 8. helyen álló Egyházasrádóc ütközete lesz. A hazaiak egy esetleges győzelemmel megelőznék aktuális ellenfelüket a tabellán, a vendégek viszont a gotthárdiakat előznék, és zárkóznának a Lukácsházához.

Kőszegi FC – Lukácsháza SE (2018.04.28 16:30)
A kőszegiek az előző fordulóban Répcelakra látogattak, és ezúttal is egy újabb bronzéremre hajtó gárda ellen kell felvenniük a versenyt, igaz most hazai környezetben lépnek pályára, ami nagyban megkönnyítheti a dolgukat. A két együttes őszi összecsapásán 2:2-es döntetlen született Lukácsházán, amivel a vendégek most nem lehetnének elégedettek, hisz minden pontra szükségük van, ha oda akarnak érni a 3. helyre.

Ikervár FC – Celldömölki VSE (2018.04.29 16:30)
Az előző körben a Celldömölk hazai pályán fogadta a Vasszécsenyt, ezúttal pedig a másik újonc otthonába látogatnak. A vendég győzelem még úgy is biztosra vehető, hogy sérülés miatt két emberét is elvesztette az együttes. A celliek legnagyobb ellenfele az ikerváriak kellemetlen stílusa, valamint a pálya talaja lehet.

Rábapatyi KSK – Rum KSC (2018.04.29 16:30)
Kétségtelenül a játékhét rangadója lesz a két együttes hétvégi párharca. Mindkét csapat a kiesés elől menekül, és csupán két ponttal előzi meg a hazai együttest a rumi gárda. A vendégeket kerestük a mérkőzés előtt, akik elmondták, nagyon kemény mérkőzésre számítanak, de az előző fordulóban mutatott játékuk bizakodásra adhat okot, és szeretnék begyűjteni mindhárom bajnoki pontot.

Vasvár VSE – Répcelaki SE (2018.04.29 16:30)
A tavasz egyik legrosszabb formájában lévő együttese fogadja a jelenleg egyik legjobb formájában lévő gárdáját. A répcelakiak zsinórban 4 mérkőzést nyertek meg az elmúlt hetekben, míg a Vasvár az eddigi sikertelen szezonkezdet után tudott végre győzni múlthétvégén. Hazai pályán bárki ellen képes lehet pontot csípni a vasvári alakulat, azonban egy motivált és önbizalomtól telt Répcelakot fogadnak majd, akik mindent megtesznek a bronzéremért folytatott harc megnyeréséért.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!